Ny klinik – meget nyt for alle…

Kære patienter.

Vi vil alle i klinikken sørge for, at fusionen mellem Lægerne Vestergade og Din læge Sisse Leth kommer til at foregå så gnidningsløst som muligt. Men desværre er tidligere patienter hos Din læge Sisse Leth nødt til på ny at oprette sig via selvbetjeningslinket her på hjemmesiden, for at vi fremadrettet kan maile til hinanden. Sig endelig til, hvis selvbetjeningen via hjemmesiden ikke fungerer for jer. Sekretær Lone vil hjælpe jer alt det bedste hun kan i skranken – hun er eksperten og vi andre kan også lidt.

Hvis I oplever, at ventetiden er for lang ved booking via hjemmeside og I ikke kan booke akut tid elektronisk, så ring 86521348 og snak med os – vi finder en løsning.

MIN LÆGE APP

Download gerne Min Læge App’en som er fremtiden i forhold til kommunikation med din egen læge og med sygehuset. Her kan du se dine aftaler, din aktuelle medicin, dine aktuelle henvisninger til det offentlige sundhedssystem, dine prøvesvar og dine vaccinationer. Det er med denne App også muligt at få videokonsultation med os.

Akutte konsultationer:

Du kan nu booke tid til en konsultation af akut opstået sygdom eller akut forværring i kronisk sygdom. Det kan f.eks. være infektioner, skader, nyopståede smerter, psykisk sammenbrud og nyopståede udslæt.

Du må fortsat ikke møde op i venteværelset hvis dine symptomer kan være forenelige med coronasygdom, ring i stedet herned eller bestil en tid til telefon eller videokonsultation.

Konsultationerne kan bookes et døgn før tid. Det er ikke muligt selv at ønske, hvilken behandler, der ser dig til konsultationen.

Via selvbetjeningen kan du vælge to typer af akutte konsultationer: Den der hedder “Akut” er en fremmødekonsultation og den, der hedder “AKUT – mød ikke op, vi ringer” er beregnet til telefonkonsultation eller videokonsultation (via Min Læge App’en https://minlaegeapp.dk/ )

Nyt om Pneumokokvaccination

Fra 15. juni tilbydes alle patienter > 65 år gratis pneumokokvaccination. Du kan via selvbetjeningen bestille en tid hos en af sygeplejerskerne til vaccination.

Vaccinen tilbydes derudover gratis til patienter med særlig høj risiko for pneumokoksygdom. Se her https://dinelaeger8660.dk/vaccine/